Aktivitete të Dhomës
  » Takime Pune
Vizite e Ambasadorit Hungarez z. Antal Heizer
 Me rastin e dites se Revolucionit Hungarez, me date 20 Tetor 2015, Konsulli i N ...
» Workshop dhe Takime B2B
Panairi i Punes 2015
 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shkodër  ka mbështetur Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në organizimin e aktivitetit & ...
  » Takime Pune
Vizite e Ambasadorit Francez z. Bernard Fitoussi