Aktivitete të Dhomës
  » Takime Pune
Vizite e Ambasadorit Hungarez z. Antal Heizer
 Me rastin e dites se Revolucionit Hungarez, me date 20 Tetor 2015, Konsulli i Nderit i Hungarise z. Kliti Hoti ne bashkepunim me Dhomen e Tregtise dhe Industrise Shkoder organizuan nje takim te biznesit shkodran ne prani te Ambasadorit te Hungarise z. Antal Heizer si dhe Atashese Ekonomike te kesaj Ambasade znj. Martina Kasnyik. Ne takim u prezantuan potencialet ekonomike te dy vendeve si dhe u shpreh disponibiliteti dhe deshira per te vendosur dhe forcuar bashkepunimin e bizneseve mes dy vendeve.