Reklamo biznesin tënd
www.cci-shkodra.org eshte faqja zyrtare e Dhomes se Tregtise dhe Industrise Shkoder ku prezantohen te gjitha sherbimet e Dhomes dhe informacionet me te fundit rreth veprimtarise se Dhomes ne sherbim te komunitetit te biznesit.

Ky sit sherben jo vetem si nje faqe informuese per komunitetin e biznesit, por edhe si faqe promovuese.

"Reklamoni Biznesin Tuaj" eshte sherbimi me i ri i cili do te ofrohet per vitin 2010, ne faqen zyrtare te Dhomes ku eshte lene nje hapesire e veçante per promovimin dhe reklamimin e produkteve dhe sherbimeve te ndryshme te biznesit.

Kjo hapesire do te sherbeje si nje vitrine per produktet dhe sherbimet tuaja.

Ju mund te zgjidhni mes llojeve te ndryshme sherbimesh marketing:

Reklama ditore dhe mujore ku perfshihen:
  • Logo
  • 5 foto produktesh dhe 1 aktiviteti
  • Profil biznesi – tekst i shkruar (pershkrim aktiviteti dhe kontakti)

Reklama tip baneri ku perfshihen:
  • Logo
  • 1-2 foto produktesh
  • Slogan dhe kontakt

Linkim te website Tuaj ne sitin tone.

Nese jeni te interesuar te prezantoni dhe te promovoni biznesin Tuaj, lutemi kontaktoni prane:

SEKTORI I INFORMACIONIT DHE PROMOVIMIT TE BIZNESIT
Tel/fax: +355 2224 36 56