Aktivitete të Dhomës
  » Takime Pune
Vizite e Ambasadorit Francez z. Bernard Fitoussi

Me date 6 Mars 2015, me rastin e vizites se Ambasadorit Francez ne Shkoder z. Bernard Fitoussi,  Ambasada Franceze ne bashkepunim me Dhomen e Tregtise dhe Industrise Shkoder si dhe ne prani te Dhomes se Tregtise France-Shqiperi, zhvilloi nje takim te Ambasadorit me disa biznese te qytetit te Shkodres per tu njohur dhe per te pare fushat e bashkepunimit ekonomik mes dy vendeve.