Aktivitete të Dhomës
» Workshop dhe Takime B2B
Panairi i Punes 2015
 Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Shkodër  ka mbështetur Fakultetin Ekonomik, Universiteti i Shkodrës “Luigj Gurakuqi” në organizimin e aktivitetit & ...