Paketa informative nr.5
04/04/2010
1. Lista e firmave turke të interesuara për të gjetur partnerë në tregun shqiptar.

2. Njoftim mbi organizimin e panairit “PRANVERË 2010” nga Shoqëria “Expo P.A” në bashkëpunim me Albinvest dhe Konfindustria Shqiptare, në datat 8-10 Prill 2010, në ambjentet e ekspozimit të Pallatit të Kongreseve në Tiranë.

3. Njoftim mbi organizimin e ekspozitës "EXPO VLORA 2010" që organizohet nga data 05 deri me 09 Maj 2010 në Vlorë. (Formulari i aplikimit bashkangjitur).