Informacion nr.5 - 2016
10/03/2016
 Informacion derguar nga:

-Zyra e Perfaqesise se Jashtme Turke ne Ambasaden Turke ne Tirane lidhur me Panairin "Automechanika Istanbul 2016" i cili do te zhvillohet midis datave 6-9 Prill 2016 ne Stamboll, Turqi.

 -Zyra e Çeshtjeve Ekonomike dhe Tregtare ne Ambasaden Greke ne Tirane lidhur me Panairin e 41-te Nderkombetar te Gunes 2016, i cili do te zhvillohet midis datave 5-8 Maj 2016 ne Kastoria.