Informacion nr. 4- 2016
29/02/2016

Informacion lidhur me:

edicionin e pare te panairit “Oltenia Tourism Fair” i cili do te mbahet ne datat 18-20 Mars ne Craiova Multifunction Centre dhe do te organizohet nga Star Tours Travel Agency.

 

eventin Rajonal te Grave Sipermarrese qe do te zhvillohet me date 10 Mars 2016 ne Sarajeve. Eventi do te organizohet ne kuader te Javes se Grave Sipermarrese – WEW (7-11 Mars) dhe do te perfshije takime B2B mes firmave nga vende te ndryshme ne rajon, te tilla si Shqiperia, Maqedonia, Serbia dhe Bosnje e Hercegovina. Organizatoret e ketij eventi jane USAID Gold Project in BiH, Shoqata One e Grave Biznesmene ne BiH dhe CEED Maqedoni, te cilet do te mbeshtesin Projektin Rajonal te Rritjes.  

 

projektin me titull "Fakt Mbledhes" te AKTI dhe Universitetit Teknologjik te Hamburgut i cili ka ne fokus sipermarrjet e njohura me qellim mbeshtetjen e kerkimit dhe inovacionit ne sektorin privat.

 

organizimin nga Dhoma e Tregtise dhe e Industrise Tirane, ne bashkepunim me Dhomen Austriake te Tregtise (WIFI INTERNATIONAL), te trajnimeve per menaxhim biznesi qe do te zhvillohen nga lektore WIFI austriake.