Informacion nr. 3 - 2016
12/02/2016
 Informacion i ardhur nga:

·         Zyra e Keshillesise se Tregtise se Jashtme Turke, te Ambasades Turke, se ne datat 9-12 Mars 2016 ne Stamboll, do te zhvillohet Panairi i 42-te Nderkombetar i  Bizhuterive  “Istanbul Jewelry Show". Ne kuader te ketij panairi, bizneset anetare mund te aplikojne per Programin e Misionit te Bleresve i cili ofrohet nga Ministria e Ekonomise Turke.

·         Zyra per Çeshtjet Ekonomike dhe Tregtare prane Ambasades Greke, se  me date  25-27 Nentor 2016, do te zhvillohet Panairi Ndërkombëtar i Turizmit “Greek Tourism Expo”, ne qendren Metropolitan Expo ne Athine.