Informacion nr. 1 - 2016
19/01/2016
 Informacion i ardhur nga:

·         Zyra e Keshillesise se Tregtise se Jashtme Turke, te Ambasades Turke, per organizimin ne datat 25-28 Janar 2016 ne Stamboll, te Panairit te Mobiljeve "IMOB 2016". Ne kuader te ketij eventi ishte programi Mission buyer per mbulim akomodimi dhe mengjes.

·         Zyra per Çeshtjet Ekonomike dhe Tregtare prane Ambasades Greke, per organizimin me 26 janar 2016, te edicionit te pare “Indeksi i Marredhenieve te Biznesit Greqi – Shqiperi", ne Qendren Kulturore te Katedrales Ortodokse, ne Tirane. Ky indeks perben nje mjet te dobishem per zhvillimin e bashkepunimit te biznesit mes dy vendeve fqinje. 

·         Bashkimi i Dhomave te Tregtise dhe Industrise Shqiperi, se ne datat 7 – 8 Mars 2016, do te zhvillohet ne DOHA, Katar,  Forumi “Sipermarrja ne Zhvillimin Ekonomik”. Forumi organizohet nga Universiteti i Katarit ne bashkepunim me Rrjetin Nderveprues te Biznesit nen patronazhin e Kryeministrit te Katarit H.E. Sheikh Abdullah bin Nasser bin Khalifa Al-Thani.