Informacion nr. 6 - 2015
28/09/2015
 Informacion i derguar nga Bashkimi i Dhomave te Tregtise dhe Industrise - Shqiperi, lidhur me Konferencen Nderkombetare  “Politikat dhe Potencialet te Investimeve ne Malin e Zi” qe do te zhvillohet ne Podgorice dhe Kolashin ne datat 6-7 Tetor 2015.Ne kete konference jane te ftuara te marrin pjese bizneset te cilat kane interes per te investuar ne Mal te Zi.