Paketa informative nr.2
23/02/2010
1.Lista e firmave turke te interesuara per te gjetur partnere ne tregun shqiptar.
2.Informacion i ardhur nga Perfaqesia e Tregtise se Jashtme Turke ne Tirane, mbi organizimin e:

- Panairit te 11te Nderkombetar "ISTANBUL PENCERE 2010" i cili do to organizohet midis 09-13 Mars 2010, ne Stamboll te Turqise.
(bashkengjitur formulari i aplikimit)
-Panairit te 4t Nderkombetar "ANFAS FRESH ANTALYA" i cili do te organizohet midis datave 16-20 Mars 2010 ne Antalia to Turqise.
(bashkengjitur formulari i aplikimit)
-Panairit Nderkombetar te Pajisjeve Shtepiake "ZUCHEX" i cili do te organizohet midis datave 25-28 Mars 2010, ne Stamboll te Turqise.
(bashkengjitur formulari i aplikimit)

3.Informacion mbi Edicionin e 13te te Panairit te Pergjithshem "Dita e Veres 2010", i cili do te organizohet nga Dhoma e Tregtise dhe Industrise se Qarkut Elbasan dhe Bashkia e Qytetit Elbasan ne Pallatin e Sportit "Tomorr Sinani" midis datave 13-15 Mars 2010.

4. Formulari i aplikimit ardhur nga Bashkimi i Dhomave te Tregtise dhe Industrise se Qarqeve
per pjesemarrje ne Panairin Austriak - Gjerman – Zvicerian qe zhvillohet per Sektoret e
Tregtise, Energjise, Industrise, Sherbimeve dhe Arsimit ne Pallatin e Kongreseve, Tirane
ne datat 22-25 Prill 2010.