Njoftimi per zgjedhjet e dates 03 Maj 2015
01/05/2015
 NJOFTIM PER ZGJEDHJET E KRYETARIT, KRYESISE, ANETAREVE TE KOMISIONIT TE AUDITIMIT DHE PERFAQESUESVE NE ASAMBLENE E BASHKIMIT TE DHOMAVE TE TREGTISE DHE INDUSTRISE SHQIPERI

 

Në bazë të: Ligjit Nr. 9640, datë 09.11.2006, “Për Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë”, i ndryshuar, Udhëzimit të Ministrit të Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes Nr. 2008, datë 12.03.2015 “Për zgjedhjet në Dhomat e Tregtisë dhe Industrisë dhe Bashkimin e Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë”,  si dhe Vendimit të Asamblesë ekzistuese të datës 17.03.2015, zgjedhjet e Kryetarit, Kryesise, Komisionit te Auditimit dhe Perfaqesuesve te Asamblese ne Bashkimin e Dhomave te Tregtise dhe Industrise - Shqiperi do të zhvillohen të Dielën, datë 03/05/2015, ora  10:00, në Sallën e Mbledhjeve të Dhomës.

Në zgjedhje kanë të drejtë  të marrin pjesë: anëtarët e Asamblesë së Re të Dhomës të zgjedhur nga subjektet anëtarë që votuan me datë 30 Prill 2015. Lista e anëtarëve të Asamblesë së Re të Dhomës  është si mëposhtë vijon:

I

grupi i NDERTIMIT

NR

TITULLARI

SUBJEKTI

 AKTIVITETI

1

Dedë

Smakaj

NORDIN

Ndertim

2

Kol

Pema

VALKO

Ndertim

3

Lazër

Pemaj

PEMA

Ndertim

4

Vehbi

Kraja

DRINI - A

Ndertim

 

II

grupi i prodhimit

NR

TITULLARI

SUBJEKTI

 AKTIVITETI

1

Arben

Shimaj

BENI STONE/FLOROS

Prodhim materiale ndertimi

2

Fatos

Kruja

3 - FFF

Prodhim dysheke ortopedike

3

Fehmi

Golemi

CALZATURIFICIO ADELCHI

Fabrikim kepuce

4

Ernest

Marku

G & S

Prodhim artikuj te ndryshem betoni

5

Mark

Babani

MARE ADRIATIK

Fabrikim konserva peshku

6

Meliha

Tafa

ELDAVID

Prodhime sheqeri

7

Nikolle

Ujkaj

GRUDA - 1

Prodhim materiale ndertimi

8

Shkelqim

Kopliku

PROGRES METAL - G

Ngjyrosje duroalumini

9

Vasel

Muçaj

MUÇAJ

Grumbullim bime mjekesore

 

III

grupi i tregtise

NR

TITULLARI

SUBJEKTI

 AKTIVITETI

1

Ardjan

Smajlaj

SUPERIOR KLIMA

Tregtim kondicionere

2

Gjoke

Popaj

ALB-POPAJ-PETROL

Tregtim karburanti

3

Luigj

Doçina

DEÇINA

Tregtim materiale ndertimi

4

Lutfi

Behri

ARGENTI

Tregtim artikuj te ndryshem

5

Mehdi

Bekteshi

T I M

Tregtim artikuj kancelerie

6

Samir

Canaj

CANAJ

Tregtim artikuj ushqimore

 

IV

grupi i sherbimeve

NR

TITULLARI

SUBJEKTI

AKTIVITETI

1

Agostin

Vata

AUTOSHKOLLA "BERTI"

Autoshkolle

2

Tomorr

Kopliku

BASH – KOP

Servis  automjetesh

 

Komisioni Zgjedhor