Mirësevini në Faqen Tonë të Internetit!
Kjo ftese ju vjen edhe nga biznesmenet shkodrane, si faktor real i zhvillimeve te arritura dhe faktor kyç i zhvillimeve te se ardhmes.
Keshtu mos hezitoni qe kete lidhje t'a beni edhe nepermjet faqes tone te internetit. Edhe nje here:

Mirësevini!